HTML

Edit kicsi blogja

Lesz szó itt mindenről amit akartok. Csak ne győzzétek kapkodni a fejeteket a nagy téma- és szóáradatban. És szigorúan csak építő jelleggel kritizálok, viszont abból mindenki fog kapni, lehet nem is keveset. Másik blogom: http://lightscience.blog.hu/

Friss topikok

  • TLR4: Köszönöm szépen!!!Neked is sok sikert:)) (2007.10.03. 21:10) Minden körbe ér
  • tibor: Én az elválasztó diétára szavazok. Nem nehéz betartani, lehet enni, amennyi jól esik és hatásos.Lé... (2007.09.21. 10:53) Fogyókúrák nyomában...
  • TLR4: Köszönöm, időközben tovább finomítottam rajta, a hagymába egy kis kakukkfüvet érdemes tenni. (2007.09.12. 23:03) Egy kis főzés
  • TLR4: Igen, magánügy lenne, egy bizonyos határig az is, azonban ebben a faluban pl. hepatits járvány tör... (2007.09.05. 17:16) Egy fontos kérdés 2.
  • TLR4: ".Azt látom ,ujra és ujra ,hogy néhány ember lexikális tudása fenomenális ,de logikája..... semmi ... (2007.09.02. 23:13) A hiszékenység csúcsai

Linkblog

Egy kis zene 3.

2007.06.28. 20:06 TLR4

Egy sokkal könnyedebb műfaj felé fogunk most evezni, vissza a '70-es évekbe. Vizsgaidőszakban nagyon gyakran hallgatom a The Sweet nevű formációt, ami annak idején is hatalmas karriert futott be. Könnyű zene és fel is pörget, a Poppa Joe, Little Willy, Co-Co mind olyan számok, amelyek rendkívül hasonlatosak ugyan egymáshoz, viszont egy retropartyban nagyon jót lehet rájuk táncikálni, és nekem segíti a koncentrációmat is, amikor szükséges. Nem kell emlegetnem a Fox on the run, Teenage rampage című számokat sem, azt hiszem elég nagy ismertségnek örvendenek. De amúgy nagyon jó zene, persze nem lehet összehasoníltani az eddig megismertekkel, de nem is kell. Ezt a maga műfajában (ún. "rágógumizene") kell nézni.

Hogy ez miért jutott eszembe? Tegnap érdekes dologra hívták fel a figyelmemet, mindössze a következőről van szó:
Ugye mostanában nagy sláger Mikától a Grace Kelly. Zenei csatornákon, rádiókon csak ezt látni, hallgatni napjában többször is.
Nem rossz,nem rossz -gondoltam, hogy ezt jól el is találták- csak amikor meghallgattam a Teenage rampage-t a Grace Kelly után, akkor jöttem rá mindenre, többek között arra, hogy miért is lett a Grace Kelly akkora sláger. Ezt a cselekedetet tanácsolták tegnap nekem. Ezt meg is tettem és nem is maradt a dolog tanulság nélkül.

Javaslom mindenkinek ugyanezt megtenni, és akkor rá is lehet szépen jönni, mire is gondoltam pontosan a Grace Kelly-vel kapcsolatban.

Egy kis segítség a youtube-ról:
Mika-Grace Kelly: https://youtube.com/watch?v=tPUpxIBkcjM
The Sweet-Teenage rampage: https://youtube.com/watch?v=4CqvQeUa38U


Jó szórakozást hozzá!!!

Szólj hozzá!

Címkék: zene kritika mika the sweet

A bejegyzés trackback címe:

https://editta.blog.hu/api/trackback/id/tr60107953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása